Ordentlighed og kvalitet

Det er to centrale ord, hvis vi skal beskrive os selv, og hvad vi står for. Som kolleger, som samarbejdspartnere og som mennesker. 

Vi tror på god gammeldags ordentlighed, forventningsafstemning og klar kommunikation. Og så gør vi altid vores allerbedste for at hjælpe vores kunder – vi kan faktisk ikke rigtig lade være. 

Vi mødte hinanden på en tidligere arbejdsplads og fandt hurtigt fælles fodslag. Så da omstændighederne og mulighederne bød sig for at springe ud som virksomhedsejere sammen, greb vi den. 

Og nu er vi her. Klar til at hjælpe dig med lige netop den kommunikationsopgave, du har brug for hjælp til.  

Nanna Pedersen

Cand.ling.merc.

Nanna er cand.ling.merc. i erhvervssprog og international erhvervskommunikation (engelsk og amerikanske studier) med en BA i engelsk og international marketing.

Nanna har tidligere arbejdet som tekstmedarbejder og sprogkonsulent, hvor hun bl.a. har kvalitetssikret og korrekturlæst digitaliseret undervisningsmateriale og oversat nyheder til engelsk for DR.

Senest kommer hun fra en stilling som koordinator og supervisor hos bureauet i Jobindex, hvor hun har haft ansvaret for den daglige drift samt den sproglige kvalitetssikring af de mange jobannoncer, tekstforfatterteamet skrev.

Kira Vesterholt

Cand.mag.

Kira er uddannet cand.mag. i kultur, kommunikation og globalisering med en BA i engelsk og internationale studier. 

Kira har tidligere arbejdet med forskningsformidling, copy editing og oversættelse af hjemmesider. 

Senest kommer hun fra en stilling som senior tekstforfatter hos bureauet i Jobindex, hvor hun har rådgivet om og undervist kunder i målrettet kommunikation og skriftlig formidling inden for rekruttering og employer branding. 

Derudover har hun skrevet over 1000 jobannoncer på både dansk og engelsk, bl.a. for nogle af landets største virksomheder, og ageret faglig sparringspartner for et team på ca. 10 tekstforfattere.

da_DK